Строительство частного дома
5 користувачів
Сторінка 1 з 1
Строительство частного дома
Всем привет! Ребята, выручайте, куда в Черкассах лучше обратиться по вопросу строительства частного дома?
Fantom- К-ть повідомлень : 86
Дата регистрации : 27.05.2021
Re: Строительство частного дома
Fantom пише:Всем привет! Ребята, выручайте, куда в Черкассах лучше обратиться по вопросу строительства частного дома?
Исходя из собственного опыта, я бы вам посоветовала воспользоваться услугами строительно-ремонтной компании Аvebud. Строительство частного дома https://avebud.com.ua/remont-domov-i-kottedzhej/ выполняет слаженная команда специалистов с большим практическим опытом. Вы гарантированно получите дом с учетом ваших пожеланий и в котором все будет продумано до мелочей. Однозначно, рекомендую.
LarisaIvanova- К-ть повідомлень : 53
Дата регистрации : 03.06.2021
Скажіть, а яке опалення ви зробили?
Lyubka- К-ть повідомлень : 6
Дата регистрации : 24.11.2020
Зараз важко визначитися з опаленням. Ми планували зробити теплу підлогу. Але нинішні проблеми з електрикою заставили нас задуматися, чи варто так робити.
Wedax- К-ть повідомлень : 2
Дата регистрации : 18.11.2022
Тепла підлога в довоєнний час була затратна, а зараз... Опалення в вас буде золотим, та ще й ненадійним. В наш час я б порадив поставити газовий котел. Тільки при купівлі зверніть увагу, щоб всі папери були. Краще купувати в перевіреному магазині. Я в Львові газовий котел купив в Розетці. https://bt.rozetka.com.ua/kotly-gazovye/c117206/page=2/ Там з котлом надали і паспорт, і сертифікат. Тому при встановленні проблем в мене не виникло. В Розетці великий вибір, легко можна підібрати під свій будинок, щоб не палити лишнього, але щоб при цьому було тепло.
Marek- К-ть повідомлень : 4
Дата регистрации : 30.11.2020
Схожі теми
» Строительство
» Строительство ангара
» Строительство инфекционной больницы
» Строительство мойки самообслуживания под ключ
» Сложно представить современное строительство без крана
» Строительство ангара
» Строительство инфекционной больницы
» Строительство мойки самообслуживания под ключ
» Сложно представить современное строительство без крана