Який ноутбук краще купити
2 користувачів
Сторінка 1 з 1
Який ноутбук краще купити
Доброго вечора всім! Вирішив купити собі ноутбук чисто для перегляду фільмів і спілкуватися в соціальних мережах. Порадьте мені якісний, і при цьому не дорогий ноутбук, і магазин, де його можна купити.
Re: Який ноутбук краще купити
Ну для таких простих завдань підійде простенький ноутбук. Я такий купував доньці для дистанційного навчання. Ціна на такі ноутбуки зараз у межах 15 тисяч гривень. Незабаром можуть подорожчати, тож важливо встигнути купити вчасно.
gehaj- К-ть повідомлень : 48
Дата регистрации : 16.07.2022
Я переглянув кілька варіантів ноутбуків в інтернеті, але трапляються лише дорогі варіанти. Підкажи саме модель ноутбука за до 15 тисяч гривень, і дай посилання на магазин, де його можна купити.
Для перегляду фільмів та спілкування в соціальних мережах ноутбук Acer Aspire 3 A315-34 Black https://ringoo.ua/elektronika/noutbuki може бути хорошим вибором для тебе. Він має досить великий екран, щоб насолоджуватись переглядом фільмів, а також достатньо продуктивності для роботи з соціальними мережами та спілкування в інтернеті. Крім того, ноутбук компактний та портативний, що робить його зручним для перенесення у різних місцях.
Конфігурація цієї моделі включає процесор Intel Celeron N4020, 4 ГБ оперативної пам'яті та жорсткий диск на 128 ГБ, що може бути достатньо для повсякденних завдань. І ціна на нього 14 999 гривень, бо встигни його купити вигідно.
Конфігурація цієї моделі включає процесор Intel Celeron N4020, 4 ГБ оперативної пам'яті та жорсткий диск на 128 ГБ, що може бути достатньо для повсякденних завдань. І ціна на нього 14 999 гривень, бо встигни його купити вигідно.
gehaj- К-ть повідомлень : 48
Дата регистрации : 16.07.2022
Схожі теми
» Яку краще купити мультиварку?
» Яку краще купити теплову гармату?
» Купить ноутбук Эпл
» Усик-Ф'юрі: Супербій, Який Заманить Світове Промо
» Посоветуйте ноутбук для серфинга браузера
» Яку краще купити теплову гармату?
» Купить ноутбук Эпл
» Усик-Ф'юрі: Супербій, Який Заманить Світове Промо
» Посоветуйте ноутбук для серфинга браузера