Київська державна академія водного транспорту
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Де купувати товари для тварин?

2 користувачів

Перейти донизу

Де купувати товари для тварин? Empty Де купувати товари для тварин?

Повідомлення автор Полина Чт Січ 19, 2023 4:49 pm

Всім доброго дня. У мене вдома проживают дві собаки, кицька і є акваріумні рибки. Хочу купить їм для різноманіття ласощів, кормів, вітамінів. Порекомендуйте мені надійний магазин зоотоварів де великий вибір і промірні ціни. Буду дуже вдячна за допомогу.

Полина

К-ть повідомлень : 3
Дата регистрации : 18.09.2022

Повернутися до початку Перейти донизу

Де купувати товари для тварин? Empty Re: Де купувати товари для тварин?

Повідомлення автор JeckShepard Чт Січ 19, 2023 4:51 pm

Доброго вечора і вам. Я завжди купую для своїх котиків та песиків все необхідне лише в одному надійному зоомагазині. Якщо цікаво, пишіть. З радістю вам підкажу куди краще звернутися. І навіть пораджу кращий вибір

JeckShepard

К-ть повідомлень : 36
Дата регистрации : 23.10.2021

Повідомлення автор Полина Чт Січ 19, 2023 4:52 pm

Я вам дуже вдячна, що ви відгукнулися на моє прохання. Я нещодавно натрапила в інтернеті на декілька таких магазинів. Але, чесно кажучи, вони мене не задовільнили. Вибору товарів майже немає, да і ціни кусаються. Куди б ві мені порадили звернутися?

Полина

К-ть повідомлень : 3
Дата регистрации : 18.09.2022

Повідомлення автор JeckShepard Чт Січ 19, 2023 4:53 pm

Я вам раджу звернутися до інтернет-магазину зоотоварів MasterZoo. Це мій самий улюблений магазин, в якому в наявності зажди величезний асортимент різних товарів для тварин. Тут ви зможете знайти все, що потрібно. Нашийники для котів то собак, різні вітаміни, Туалети, нопавнювачі, багато видів корму не тільки для них, а і для ваших рибок. Я завжди купую саме тут. Більше вибору товарів для тварин https://masterzoo.ua/ua/ ви можете подивитись на сайті цього магазину. Я впевнена, що вам все сподобається і ви будете задоволена. Вдалих покупок.

JeckShepard

К-ть повідомлень : 36
Дата регистрации : 23.10.2021

Повідомлення автор Спонсорований контент

Спонсорований контент

Повернутися до початку

- Схожі теми

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі